Complex rezidential Roua Ploiesti

Vezi site-ul din:
Site Map  | Newsletter  | Publicitate  | Cookies  | Concurs  | Contact  Contul meu
stiri noutati Prahova

La Nord de Ploiesti, lasand in urma agitatia si poluarea orasului s-a ridicat complexul rezidential Roua Residence unde si-au inceput o noua viata 40 de familii. Locatarii se bucura de toate avantajele unui ansamblu rezidential occidental: aer curat, case spatioase, liniste, gradina proprie, spatii verzi.
Pe scurt: Complex rezidential Roua Ploiesti 22 Mai 2013

Culorile vesele ale caselor, spatiile verzi si gradinile viu colorate fac din ansamblul Roua Residence caminul ideal pentru orice familie. Fie ca esti la inceput de drum sau iti doresti mai mult spatiu si confort pentru ai tai, Roua are solutii de locuire adaptate nevoilor tale. Lasa grijile la intrare si regaseste bucuria de a te intoarce acasa!

Te asteptam la o vizionare pentru una din vilele noastre sau un teren pentru casa. Te poti muta in 48 de ore cu un avans de aproximativ 15.000 euro si beneficiezi de sase luni de gra?ie ca sa iti aleaga modaliatea de achitare a diferen?ei: din surse proprii, prin credit bancar sau cu rate la dezvoltator.

Proiectul fost gandit in asa fel incat lasa in urma agitatia si poluarea orasului pentru ca tu sa te bucuri de liniste si aer curat.

In acelasi timp insa, are bune conexiuni cu Ploiestiul si nu iti va lua mai mult de 15 minute sa ajungi la birou. Zona comerciala este foarte aproape si ai numeroase magazine de unde poti face aprovizionarea la doar 10 minute distanta.

Contact Complex rezidential Roua
Program: Luni - Vineri 8:30 - 17:00.
    Telefon: +40 735.509.694
    roua@rouaresidence.ro
    Comuna Blejoi
    Cartier Roua,
    Judetul Prahova
mycloset.ro