Firma contabilitate Ploiesti

Vezi site-ul din:
Site Map  | Newsletter  | Publicitate  | Cookies  | Concurs  | Contact  Contul meu
stiri noutati Prahova

Evolutia expansiva a pietei serviciilor financiare, precum si tendinta tot mai accentuata de externalizare a serviciilor financiare si de contabiltiate ne-a determinat sa ne extindem oferta de servicii, firma noastra urmarind ca prin profesionalismul si calitatea serviciilor oferite sa tinda sa ajunga una dintre cele mai bune firme de contabilitate din Buzau si Dambovita unde alaturi de celelalte firme de specialitate sa oferim clientilor suportul pentru desfasurare in conditii de performanta si calitate ridicata a activitatilor specifice obiectului lor de activitate.
Pe scurt: Firma contabilitate Ploiesti 22 Mai 2013

Societatea noastra este una dintre acele firme de contabilitate din Ploiesti, Buzau sau Dambovita infiintata in anul 2003, care prin oferta sa de servicii cauta sa vina in intampinarea potentialilor clienti, pentru a raspunde nevoilor acestora in ceea ce priveste realizarea obiectivelor propuse, degrevand clientii de exercitarea activitatii financiar contabile si de depunerea multiplelor declaratii si raportari. Puteti beneficia de serviciile noastre chiar si pe perioade limitate de timp fara a va lovi de complicatiile unui contract individual de munca.

Scopul nostru este asigurarea unor servicii de calitate, astfel incat sa acoperim complet toate nevoile dumneavoastra. Serviciile oferite de firma noastra sunt urmatoarele:

Servicii firma contabilitate Ploiesti:

    Inceperea unei afaceri
    Contabilitate
    Consultanta fiscala
    Salarizare si resurse umane
    Suport IT
    Consultanta mangeriala
    Consultanta ISO 9001
    Evaluari si expertize contabile
    Audit financiar

Contact
Telefon: 0720.470.006
E-mail:office@contabilitate-buzau.ro
Programul de lucru este de luni pana vineri intre orele 8.00-16.00
mycloset.ro