Lenjerii de pat pentru hotel Comarnic

Vezi site-ul din:
Site Map  | Newsletter  | Publicitate  | Cookies  | Concurs  | Contact  Contul meu
stiri noutati Prahova

Dati dormitorului dumneavoastra, sau camerei de hotel, un nou sens cu splendida noastra gama de lenjerii de pat pentru hoteluri, fabricate din tesatura de bumbac 100%. Elegant imprimate in diferite culori, albe cu diferite modele geometrice sau florale sau chiar albe uni, lenjeriile de pat oferite de noi arata magnific.
Pe scurt: Lenjerii de pat pentru hotel Comarnic 22 Mai 2013

Brodank Comarnic, cu o vechime de aproape 20 de ani ca producator lenjerii pat hotel, vine in ajutorul administratorilor de hotel, sfatuindu-i urmatoarele:
- sa se asigure ca au amenajat si dotat camera de hotel in asa fel incat clientii s-o considere un paradis mult visat;
- sa faca in asa fel incat clientii, dupa o zi intreaga de drumetii si dupa o cina copioasa in restaurant, sa-si doreasca cu nerabdare sa alunece in lenjerii de pat, perne si pilote de calitate, obtinand astfel un somn lung si linistitor;
- sa se asigure ca achizitioneaza lenjerii de pat, pilote, perne, saltele protectie, prosoape baie, de la producatori cu experienta in domeniu, care respecta fiecare standard impus pentru textile in hotel/pensiune/spital.

Noi stim cat de important este un pat intr-o camera de hotel sau in camera dumneavoastra personala; prin varietatea tesaturilor si a nuantelor din care confectionam lenjerii de pat, va oferim posibilitatea de a crea o atmosfera calda, linistitoare, relaxanta.

De la Brodank puteti sa achizitionati o gama variata de lenjerii de pat, atat simple, cat si in seturi de pat, alaturi de pilote, perne, saltele protectii, toate la un loc facandu-va sa va doriti sa dormiti si sa stati cat mai mult timp intr-un pat, fie ca sunteti acasa sau in camera unui hotel.

Contact SC BRODANK SRL
Adresa: Str. Ghiosesti, Nr. 1, Comarnic, jud. Prahova , Romania
Mobil : 0766.439.549
Fax : 0244.360.456
e-mail: brodank_brodank@yahoo.com; office@lenjerii-de-pat.ro
mycloset.ro