Stomatolog copii Ploiesti

Vezi site-ul din:
Site Map  | Newsletter  | Publicitate  | Cookies  | Concurs  | Contact  Contul meu
stiri noutati Prahova

Clinica Dr. Petriu - SWISSDENT vă poate ajuta să aveţi un zâmbet irepoşabil, invitându-vă să veniţi într-o locaţie modernă, situată în inima municipiului Ploieşti, unde veţi găsi o echipă profesionistă, un ambient prietenos şi elegant, medici şi tehnicieni care fac stomatologia ca o artă, aparatură de top şi unde raportul calitate-preţ este unul în favoarea clientului!
Pe scurt: Stomatolog copii Ploiesti 22 Mai 2013

Ajunsa la maturitate Clinica Dr. Petriu - SWISSDENT vine in intampinarea nevoilor pacientilor si a familiilor acestora cu o noua clinica destinata copiilor – SWISSDENT Junior - pastrand aceleasi standarde inalte de calitate intr-un spatiu de 250 mp, situata de asemenea ultracentral pe str. Valeni nr.20, Ploiesti.

Medicii implicati in acest proiect au aptitudini speciale in pedodontie, spatiul este amenajat tinand cont de nevoile copiilor pe categorii de varsta ; cele trei cabinete din cadrul clinicii fiind amenajate pentru copii cu varste intre 0 – 6 ani, 6 - 12 ani respectiv 12 – 18 ani. De asemenea in cadrul clinicii in afara de o sala de asteptare moderna exista si o camera de joaca complet utilata pentru relaxarea si destinderea copiilor.

Toate urgentele vor fii prioritare. In cazul in care copilul dvs. are dureri, vom face tot posibilul pentru a-i atenua sau elimina disconfortul. Daca nu exista probleme ce necesita o atentie imediata, se va incepe o examinare dentara de rutina. Aceasta examinare cuprinde si un control atent al obiceiuri cum ar fii suptul degetului, obrajilor, etc., lucruri ce ar impiedica sau afecta dezvlotarea dintilor.

In cadrul vizitei parintii vor primii instructiuni de igiena orala si vor discuta cu medicul despre o dieta sanatoasa pentru copilul lui si alte probleme pertinente. De asemenea dupa examinare se vor discuta rezultatele si planul de tratament optim.

Tot in cadrul Clinicii SWISSDENT Junior, veti gasi si un cabinet de pediatrie, in care o veti intalni pe Dna. Dr. Pupezescu, care va oferi servicii medicale la standarde ridicate asigurand sanatatea copiilor si linistea parintilor.

La cererea parintilor, cu programare, se pot oferi servicii de consultare psihologica destinate sa combata starile de teama, anxietate.

Contact SWISSDENT Ploiesti
Str. Valeni Nr. 20, Ploiesti
Telefon: +40 344 802 888 / +40 344 802 999
Mobil: +40 756 04 04 04
Adresa e-mail:office@swissdent.ro
mycloset.ro
mycloset.ro